• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Laboratorium verwarmde en gekoelde waterbaden

Laboratorium verwarmde en gekoelde waterbaden

PolyScience heeft al sinds 1963 ervaring als het gaat om laboratorium apparatuur. Zij produceren waterbaden van de hoogste kwaliteit die zelfs aan de strengste eisen voldoen. Dit om een veilig en nauwkeurig proces te kunnen garanderen. Wij zijn als Vonmarcken overtuigt door deze hoogwaardige waterbaden, en zijn trost deze aan u te kunnen bieden.

Wij hebben u een breed assortiment aan verschillende modellen waterbaden te bieden. Zo zijn onze uiterst hoogwaardige PolyScience waterbaden een van de meest nauwkeurige op de markt. De capaciteit varieert van 2 tot 28 liter.

Alle PolyScience waterbaden zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke controller welke ondersteund wordt door een display waar alle benodigde parameters op worden weergegeven. Hiermee zijn alle gewenste programma's en eisen in te stellen voor een nauwkeurig proces. Er is keuze uit een waterbad zonder koeling, en met koeling.

Mocht u vragen hebben over de PolyScience waterbaden, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een passend advies.