• Lorem ipsum

Poederafzuigkast compact

De Vonmarcken Poederafzuigkast is ontworpen voor de afzuiging van vaste verontreinigingen bij niveau 1 werkzaamheden en bij het aanvullen van water bij antibiotica poeders. De COMPACT POWDER is voorzien van afneembare kap waaronder zich de werkruimte b

Toon:
Poederafzuigkast compact
Poederafzuigkast compact
Meest verkochte afzuigkast in de apotheek in een mooi compact formaat. Voorzien van HEPA voorfilter
€1.099,00
(€1.329,79 Incl. btw)
Toon:
Poederafzuigkast compact

De Vonmarcken Poederafzuigkast is ontworpen voor de afzuiging van vaste verontreinigingen bij niveau 1 werkzaamheden. Ook kan deze afzuigkast gebruikt worden bij het aanvullen van water bij antibiotica poeders. 

De COMPACT POWDER poederafzuigkast is voorzien van een afneembare kap waaronder zich de werkruimte bevindt. De verontreinigde lucht wordt vanuit de werkplek weggezogen en wordt via de filters weer gereinigd teruggebracht in de ruimte. Hierdoor zal de stofconcentratie verminderen. De kast voert de aangezogen lucht aan de bovenzijde af, via een voorfilter en een HEPA-filter. Het voorfilter dient afhankelijk van het gebruik, in ieder geval, 1 keer per 3 maanden, verwisseld te worden. De kast is van gecoat-metaal en de doorzichtige kap is afneembaar. De kast staat op rubber voetjes.

Poederafzuigkast compact bij Vonmarcken

Een poederafzuigkast is gemakkelijk te installeren. Met onze Full Service Installatie kunnen wij u ook de installatie uit handen nemen. Heeft u vragen of meer informatie nodig over onze compact afzuigkast? Neem gerust contact met ons op voor overleg of een op maat gemaakte offerte.