• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Temperatuur data logger draagbaar

Testo Klapthermometer - Testo 104
Testo Klapthermometer - Testo 103
Testo 174 T MINI TEMPERATUURLOGGER
Testo 175 T1 TEMPERATUURLOGGER
Testo 175 T2 TEMPERATUURLOGGER

Temperatuur data logger draagbaar

Bent u op zoek naar een draagbare temperatuur datalogger? Bij Vonmarcken vindt u diverse draagbare dataloggers van Testo. De temperatuurloggers meten snel en nauwkeurig en zijn makkelijk in gebruik door het zakformaat. Ze worden vaak gebruikt om de temperatuur te meten van levensmiddelen, en zijn na afloop eenvoudig te reinigen. Deze draagbare temperatuurloggers voldoen aan de HACCP-richtlijnen en aan de norm EN 13485.

Temperatuur logger

Temperatuurloggers zijn ideaal voor het registreren van opslagtemperaturen. Ze zijn geschikt voor langdurige temperatuurregistratie met een opslagcapaciteit tot wel 1 miljoen metingen. De temperatuur loggers van Testo zijn gecertificeerd om te gebruiken in de levensmiddelensector. De bijgeleverde en optionele, extra uitgebreide softwarepakketten, bieden de mogelijkheid de data uitgebreid te analyseren.  

Datalogger temperatuur

Bestel uw dataloggers voor temperatuur bij Vonmarcken! Wij staan voor betrouwbaarheid en deskundig advies. Wenst u meer informatie over onze temperatuur dataloggers, of wilt u graag een op maat gemaakte offerte? Neem gerust contact met ons op.