• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wifi-dataloggers voor de bewaking van omgevingswaarden

De Testo 160 Cloud is het centrale bedieningselement van het testo 160 monitoringsysteem. De Testo 160 logger serie kan de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2 concentratie, licht sterkte, UV-straling en luchtdruk meten, opslaan en analyseren.
Testo 160 IAQ WiFi datalogger
Testo 160 THL WiFi datalogger
Testo 160 THE WiFi datalogger
Testo 160 TH WiFi datalogger
Testo 160 E WiFi datalogger
Testo 160 Temperatuur- en vochtvoeler
Testo 160 Lux en UV-sensor
Testo 160 Lux sensor (lichtsterkte)

Wifi-dataloggers voor de bewaking van omgevingswaarden

De Testo 160 Cloud is het centrale bedieningselement van het Testo 160 monitoringsysteem. De eenvoudig te bedienen WiFi datalogger, Testo 160 is ideaal voor het bewaken van de kwaliteit van de binnenlucht. Dankzij de geïntegreerde sensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid, CO2 en atmosferische druk, detecteert hij nauwkeurig het milieu in elke ruimte. Ook lange tijdmetingen kunt u probleemloos uitvoeren.

Testo 160 Wifi dataloggers

Al naargelang de gewenste functies van de Testo 160, kunt u bij het gebruik kiezen tussen de gratis Basic en de uitgebreidere Advanced functionaliteit. In beide pakketten heeft u toegang tot een API-interface, om meetgegevens te exporteren naar uw systemen. De meetgegevens worden door de datalogger via uw Wifi direct opgeslagen in de Testo Cloud. Bij overschrijding van grenswaarden wordt u dankzij de alarmfunctie meteen geïnformeerd per e-mail of optioneel via SMS. Met een met internet verbonden smartphone, tablet of PC heeft u overal en altijd toegang tot alle meetwaarden en analyse-functies.

Wifi dataloggers voor omgevingswaarden

Een Testo 160 datalogger voor uw omgevingswaarden nodig? Bij VonMarcken vindt u een groot assortiment Testo 160 loggers. Heeft u vragen of heeft u advies nodig over welke datalogger het beste geschikt is voor uw situatie? Neem contact met ons op voor meer informatie.