• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Testo Saveris 2 WiFi dataloggers

Testo saveris dataloggers
Testo SAVERIS 2-T1 wifi-datalogger (interne sensor)
Testo SAVERIS 2-T2 wifi-datalogger (externe sensor)
Testo SAVERIS 2-T3 wifi-datalogger (externe sensor)
Testo Saveris 2-H1 -30 tot +50 / 0 tot 100% RV
Testo Saveris 2-H2 vocht- temperatuur logger
Testo Meetset voor koelkast - diepvries
Testo 160 IAQ WiFi datalogger

Testo Saveris 2 WiFi dataloggers

WiFi dataloggers vindt u bij VonMarcken in een uitgebreid assortiment. Het monitoren en meten van de temperatuurwaarden van uw koelkasten en vriezers is eenvoudig bij gebruik van het WiFi Testo Saveris 2 systeem. De dataloggers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waarbij vooral het meetbereik onderscheidend is. 

Testo Saveris 2 WiFi dataloggers

Het Wifi-dataloggersysteem Testo Saveris 2 is de eenvoudige flexibele en veilige oplossing voor het meten en monitoren van de temperatuurwaarden in uw opslag-, koelkasten, vriezers- en werkruimtes. Het systeem bestaat uit minstens een draadloze datalogger en gratis Cloud-toegang (online gegevensopslag). Als deel van het dataloggersysteem zendt en ontvangt de Testo Saveris 2 temperatuur- en of vochtdatalogger met de geïntegreerde temperatuur- en vochtsensor alle gemeten gegevens direct via Wifi naar de Testo-cloud. Met de alarm-functie kunt u bij grensoverschrijdende situaties ogenblikkelijk via E-mail of SMS gewaarschuwd worden.

WiFi datalogger

Een WiFi datalogger schaft u eenvoudig aan bij VonMarcken. Heeft u vragen over de Testo Saveris WiFi dataloggers? Neem gerust contact met ons op. U kunt van ons een deskundig advies verwachten welke datalogger geschikt is voor uw situatie.