• Lorem ipsum

-80 Vriezers en Vrieskasten

-80 vriezers, -86 vriezer, Ult vriezers, Ultra low vriezers

-80 Vriezers en Vrieskasten

Ultra lage temperatuur vriezers zijn ontwikkeld voor de opslag van materialen die langdurig op lage temperaturen bewaard dienen te worden. De focus bij deze -85 °C vriezers ligt op veiligheid en betrouwbaarheid. Bij Vonmarcken heeft u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende gerenommeerde merken ultra lage temperatuur vriezers. Wij bieden deze vriezers aan van merken zoals Vestfrost, Herafreeze, Binder, Gram en Snijders, stuk voor stuk betrouwbare merken met een hoge kwaliteits standaard. -80 Vriezers, ook wel ULT vriezers genoemd, worden vaak gebruikt voor het opslaan van samples onder extreem lage temperaturen. 

Ultra lage temperatuur vriezer in diverse uitvoeringen

Bij Vonmarcken bent u aan het juiste adres voor Ultra low vriezers in verschillende uitvoeringen. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar, geschikt voor elk opslagvolume. Ultra lage temperatuur vriezers zijn onmisbaar voor het bewaren van allerlei medische middelen. Voorbeelden hiervan zijn vaccins die op zeer lage temperatuur bewaard moeten worden en monsters van bijvoorbeeld eiwitten of plasma die gevoelig zijn voor schommelingen in de temperatuur. De betrouwbaarheid van deze ULT vriezers staat dan ook hoog in het vaandel bij de merken die bij Vonmarcken verkrijgbaar zijn. 

-80 Vriezers bij Vonmarken

Voor een uitgebreid assortiment -80 °C vriezers bent u bij Vonmarcken aan het juiste adres. De installatie van een -85 °C vriezer is eenvoudig. Met onze Full Service Installatie kunnen wij de installatie voor u uit handen nemen. Heeft u vragen of advies nodig welk product het beste past bij uw situatie? Neem gerust contact op met onze productspecialisten voor overleg of voor een op maat gemaakte offerte. Ze staan u graag te woord.