• Lorem ipsum

Betrouwbare Back-up met Koel- en Vriesapparatuur

17 Jan 2024
door Vonmarcken

In de wereld van de gezondheidszorg en wetenschappelijk onderzoek spelen betrouwbare koel- en vriesapparatuur een cruciale rol. Het waarborgen van de integriteit van medicijnen, vaccins, monsters en andere gevoelige materialen vereist geavanceerde technologie en een strikte naleving van temperatuurbeheer. Vonmarcken komt hier in beeld als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige medische- en laboratoriumkoel- en vriesapparatuur, die niet alleen voldoet aan de strenge normen van de industrie, maar ook uitblinkt in het bieden van betrouwbare back-upoplossingen.

In zowel ziekenhuizen als in laboratoria zijn er situaties waarin de normale werking van koel- en vriesapparatuur kan worden verstoord. Stroomstoringen, technische storingen of onderhoudswerkzaamheden kunnen allemaal leiden tot een plotselinge uitval van deze essentiële apparatuur. In dergelijke gevallen is het van belang om een betrouwbare back-up te hebben om de integriteit van opgeslagen monsters, medicijnen en andere waardevolle materialen te waarborgen.

Wij begrijpen dat uw werkzaamheden niet kunnen worden onderbroken. Daarom bieden wij leenapparatuur aan in geval van urgente storingen. Blijf ongehinderd werken terwijl wij zorgen voor de benodigde service en reparaties aan uw eigen apparatuur.

Ook bij de periode van de vaccinaties of andere drukke periodes heeft Vonmarcken voor uw praktijk of priklocatie leenapparatuur. Zo kunt u gedurende die periode een koel- of vriesapparatuur huren.

Vonmarcken biedt flexibele huurtermijnen, zodat u de apparatuur kunt huren voor de exacte periode die u nodig heeft, zonder onnodige kosten te maken. Ook als de huurperiode langer nodig blijkt te zijn kan het huurtermijn gemakkelijk verlengt worden.

Voor meer informatie over Vonmarcken Rental of voor het aanvragen van een offerte neem contact met ons op! U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0348- 75 21 52. Onze specialisten staan u graag te woord.