• Lorem ipsum

Medische en laboratorium stoelen en krukken

Medische en laboratorium stoelen en krukken

Als u op zoek bent naar professionele medische zitoplossingen, dan bent u bij Vonmarcken aan het juiste adres. Laboratoriumstoelen, zadelkrukken, prikstoelen, krukken en taboeretten: u vindt het bij ons te kust en te keur. Zoekt u een specifieke stoel voor uw medische praktijk, ziekenhuis of laboratorium? Neem dan gerust contact met ons op voor advies. We denken graag met u mee voor de juiste oplossing.

Met gerenommeerde merken zoals Bimos en Score bieden we zitoplossingen van hoge kwaliteit aan met een lange levensduur. Deze stoelen zijn geschikt voor dagelijks intensief gebruik, en zijn leverbaar in diverse soorten bekleding die makkelijk te reinigen is. Optionele accessoires zorgen ervoor dat de stoelen optimaal aan de wensen aangepast kunnen worden.

Vonmarcken voor alle medische zitoplossingen

Bij Vonmarcken bent u aan het juiste adres voor alle medische zitoplossingen. Van laboratorium, ziekenhuis, instelling of tandartsenpraktijk: voor elke medische- of patiëntenstoel kunt u bij ons terecht. Voor de levering en installatie kunt u gebruik maken van onze Full Service Installatie. Op deze manier nemen we voor u alle werkzaamheden uit handen die te maken hebben met de levering en installatie van de stoelen of krukken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.