• Lorem ipsum

Explosieveilige koelkasten

Explosieveilige koelkasten

Explosieveilige koelkasten

Vonmarcken levert diverse modellen explosieveilige koelkasten. Deze speciale koelkasten voldoen aan de ATEX 95 Explosieveilig norm. Producten die worden opgeslagen in een explosieveilige koelkast zijn vaak zeer kostbaar en gevoelig voor temperatuurschommelingen. Vonmarcken kiest er voor om te werken met hoogwaardige, explosieveilige koelkasten van merken zoals Liebherr en Kirsch. Een stabiele binnentemperatuur, lage energiekosten en een grote betrouwbaarheid zijn eisen waar een explosieveilige koelkast aan moet voldoen. Al onze explosieveilige koelkasten voldoen aan de classificatie II 3G Ex nA II T6. Deze zijn geschikt voor de opslag van explosieve en licht ontvlambare stoffen in gesloten containers.

Explosieveilige koelkasten met de Atex 95 Explosieveilig norm

Explosieveilige koelkasten met de Atex 95 norm moeten aan een aantal eisen voldoen. De meest belangrijke kenmerken van een Atex 95 genormeerde koelkast zijn:

  • Vonkvrij interieur
  • Geen openingen van het interieur naar het exterieur
  • Aparte dooiwater opvangbak
  • Interieurcomponenten zijn gemaakt van glas of kunststof (gecoat)
  • Ter voorkoming van vonken hebben metalen delen een aarde-aansluiting

Vonmarcken is uw adres voor explosieveilige koelkasten

Explosieveilige koelkasten zijn er in diverse modellen en afmetingen. Naast de tafelmodel en kastmodel koelingen, kunt u bij ons ook terecht voor explosieveilige koel- en vriescombinaties. Deze koelkasten zijn handig om al uw producten met explosiegevaar in een apparaat onder te brengen met Atex 95 norm. Heeft u vragen of advies nodig over deze koelkasten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte. Wij staan u graag te woord om u van een passend antwoord of advies te voorzien.