• Lorem ipsum

Balansen en wegen

Vonmarcken biedt een assortiment van hoogwaardige weegoplossingen van A&D. Het assortiment biedt, industriële-, analytische -, precisie-balansen en drogestofmeters. Deze categorieën weegschalen zijn ontworpen om aan de specifieke eisen te voldoen.

Balansen en wegen

Bent u op zoek naar een professionele balans voor uw laboratorium of medische omgeving? Vonmarcken biedt een uitgebreid assortiment balansen aan. Een laboratorium weegschaal is een zéér nauwkeurige balans voor precieze metingen en analyses. Met een professionele weegschaal bent u er zeker van dat u zelfs de lichtste stoffen extreem nauwkeurig kunt afwegen op een stabiele en supersnelle balans. Bij Vonmarcken bieden wij u weegschalen van het Japanse merk A&D aan. Dit bedrijf is sinds 1977 wereldwijd actief en heeft een toonaangevende reputatie op het gebied van laboratoriumapparatuur. Zowel analytische balansen als precisie balansen, industriële balansen en drogestofmeters kunt u vinden op deze pagina. 

Laboratorium balansen keuren

Een aantal modellen van onze laboratorium weegschalen zijn ook gekeurd leverbaar. Dit werd eerder het ijken van de balans genoemd. Het ijken van een balans is verplicht als u de prijs van een product bepaald op basis van het gewicht. Op de product pagina van de balansen kunt u bij de opties vinden of ijking van de betreffende weegschaal mogelijk is. 

Professionele balansen koopt u bij Vonmarcken

In ons assortiment hebben wij naast laboratorium balansen met een externe kalibratie, ook laboratorium balansen met een automatisch intern kalibratiesysteem. Dit houdt in dat de weegschaal zichzelf kalibreert bij een temperatuursverandering of verplaatsing van de balans. Heeft u vragen over de laboratorium balansen van Vonmarcken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.