• Lorem ipsum

Droogovens met natuurlijke convectie of circulatielucht

BINDER-droogoven zijn toekomstgerichte apparaten die efficiëntie en capaciteiten combineren. Dankzij het grote temperatuurbereik van 5 °C tot 300 °C

Droogovens met natuurlijke convectie of circulatielucht

BINDER hoogwaardige droogovens

BINDER-droogovens staan voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze voldoen aan veelzijdige taken bij de droging, sterilisatie en warme opslag en zijn geschikt voor toepassing in de industrie, in onderzoek en wetenschap of bij de kwaliteitsborging. De innovatieve apparaten zijn echte multitalenten die ook voldoen aan de hoge eisen in laboratoria. De hoogwaardige kwaliteit reflecteert reeds in het moderne design – bovendien scorende droogovens met een hoog bedieningscomfort.
BINDER-droogovens zijn toekomstgerichte apparaten die efficiëntie en capaciteiten combineren met uitstekende precisie en eenvoudige hantering. Dankzij het grote temperatuurbereik van 5 °C tot 300 °C kunnen de droogovens veelzijdig worden ingezet en overtuigen met korte opwarmtijden en een zeer goede thermische isolatie. Afhankelijk van de vereiste zijn in de BINDER Avantgarde.Line droogovens met mechanische instelling, met vrije convectie en met geforceerde convectie in verschillende modelvarianten en afmetingen beschikbaar.

Droogovens met breed toepassingsbereik

DE BINDER-droogovens voldoen in ieder opzicht aan alle vereisten voor een wetenschappelijke laboratoriumkast: vooral de uitstekende temperatuurprecisie, de homogene warmteverdeling en de algehele droging overtuigen. Bovendien voldoen de droogovens aan belangrijke vereisten in veiligheidsnormen, bijvoorbeeld bij de droging van ontvlambare stoffen, en bieden robuuste en duurzame kwaliteit. Alle onderdelen van het apparaat zijn bij de BINDER-droogovens eenvoudig te reinigen, zodat het risico van ongewenste contaminaties tot een minimum kan worden beperkt.
De droogovens van BINDER staan garant voor de beste kwaliteit en comfortabel werken. Ze bieden de mogelijkheid van individuele programmering en daardoor de exacte afstelling op verschillende taken en projecten.Gelijkmatige testcondities zorgen voor een hoge mate aan proceszekerheid.
Dankzij de veelzijdige programmafuncties worden de droogovens aanbevolen voor een breed toepassingsbereik in industrie, onderzoek en wetenschap

Binder droogovens bij Vonmarcken

Een droogoven van Binder is makkelijk te installeren. Met onze Full Service Installatie kunnen wij u ook de installatie uit handen nemen. Heeft u vragen of meer informatie nodig over onze koelbroedstoven? Neem gerust contact op met onze product specialisten voor overleg of een op maat gemaakte offerte.