• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dometic Cool-Ice Passieve koelboxen

Isolatieboxen zonder actief koelsysteem die de temperatuur voor gedurende een aantal dagen bewaren.
Dometic Cool-Ice WCI 13 koelbox
Dometic Cool-Ice WCI 22 koelbox
Dometic Cool-Ice WCI 33 koelbox
Dometic Cool-Ice CI 42 koelbox
Dometic Cool-Ice CI 55 koelbox
Dometic Cool-Ice CI 70 koelbox
Dometic Cool-Ice CI 85W koelbox
Dometic Cool-Ice CI 110 koelbox

Dometic Cool-Ice Passieve koelboxen

Dometic Cool-Ice ijsboxen zijn uiterst geschikt voor iedere gelegenheid waarbij geen elektriciteit beschikbaar is. De producten binnen de koelbox blijven tot wel 10 dagen bevroren, afhankelijk van de omstandigheden en model. De robuuste Dometic ijsboxen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Het dikke hoogwaardige isolatieschuim en de unieke labyrintafdichting helpen de houdbaarheid van de inhoud te verlengen. Een van de unieke kenmerken van de WCI is dat het ontwerp geen naden heeft. Dit heeft als grote voordeel dat er geen warmte of koude uit de koelbox kan ontsnappen. De Dometic WCI is verworven uit UV-bestendig kunststof, deze is extreem sterk, duurzaam en eenvoudig te reinigen. Het lichte gewicht en compacte formaat maakt de WCI perfect voor het bewaren van een kwetsbare inhoud tijdens transport.

Er zijn ook verschillende accessoires beschikbaar voor de Dometic koelboxen. Zoals een draadmand, schouderband, zitkussen voor op de deksel, ect.

Mocht u van meer informatie willen over de WCI13, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor een passend advies of een vrijblijvende offerte.