• Lorem ipsum

Laboratorium Centrifuge

Laboratorium Centrifuge

De Bleu Line Herolab laboratorium centrifuges hebben een range van 18 x 0,2 ml tot 4 x 200 ml. Deze lab centrifuges zijn te herkennen aan de blauwe deksel en de deels blauwe rotoren. De table-top centrifuges hebben een identieke kamer en drive waardoor in de meeste gevallen de rotoren van de blauwe lijn in elke andere centrifuge past. De modellen verschillen in de grootte van de kamer en van de kracht in de machine. Daarom is de maximale snelheid ook verschillend.

Daarnaast bent u bij Vonmarcken aan het juiste adres voor laboratorium centrifuges van MPW. Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar met en zonder temperatuurregeling. De centrifuges beschikken over vele tijd- en moderne programma functies. 

Laboratorium centrifuges bij Vonmarcken

Een laboratorium centrifuge is gemakkelijk te installeren. Met onze Full Service Installatie kunnen wij u ook de installatie uit handen nemen. Heeft u vragen of meer informatie nodig over onze laboratorium centrifuges? Neem gerust contact met ons op voor overleg of een op maat gemaakte offerte.