• Lorem ipsum

Bloedafnamestoelen

-10%
Score Bloedafnamestoel Vena Standaard
Score
Bloedafnamestoel Vena Standaard
De Score bloedafnamestoel Vena Standaard is voorzien van 1 draaibare en in hoogte verstelbare armlegger voor precisiewerk in het prik laboratorium. De zitting en rugleuning kunnen worden gestoffeerd in Stamskin of PU.
€567,00€510,00
(€617,10 Incl. btw)
-10%
Score Bloedafnamestoel Vena Vario
Score
Bloedafnamestoel Vena Vario
De Score Bloedafnamestoel Vena Vario is een comfortabele bloedafnamestoel die wanneer de patiënt onwel wordt in een handomdraai in de ligstand gezet kan worden. Gelijktijdig met het kantelen van de rug komt de beensteun omhoog.
€1.970,00€1.773,00
(€2.145,33 Incl. btw)
-10%
Score Bloedafnamestoel Vena Hydro
Score
Bloedafnamestoel Vena Hydro
De Score Bloedafnamestoel Vena Hydro kan door middel van hydraulische hoogteverstelling op de gewenste hoogte worden gebracht. Patiënten kunnen daardoor makkelijker in en uit de stoel stappen. Standaard is deze prikstoel voorzien van 2 vaste armleggers.
€1.849,00€1.664,00
(€2.013,44 Incl. btw)
Bloedafnamestoelen

Bent u op zoek naar een professionele bloedafnamestoel? De bloedafnamestoelen van het Nederlandse merk Score zorgen ervoor dat uw patiënt tijdens de bloedafname comfortabel zit of ligt. Alle stoelen kunnen naar keuze worden gestoffeerd in Stamskin of PU. Beiden zijn bloedbestendig en hebben antibacteriële eigenschappen. PU heeft als unieke eigenschap dat het gereinigd kan worden met Isopropyl alcohol. Dat biedt uitkomst als het gaat om medische werkplekken waar hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne.

Afhankelijk van de gekozen uitvoering is de bloed afnamestoel voorzien van 1 of 2 in hoogte verstelbare armleuningen. De Score stoel Vena Vario is daarnaast in geval van onwel wording van de patiënt in een handomdraai in de Trendelenburgstand te zetten. Gelijktijdig met het kantelen van de rug komt de beensteun omhoog. 

Bloedafnamestoelen bij Vonmarcken

De Score bloedafnamestoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren Stamskin en PU bekleding. Verder zijn deze stoelen uit de breiden met diverse accessoires, zoals andere armleggers, sta-op beugels en zwenkwielen. Heeft u een vraag over deze bloedafnamestoelen of wenst u een op maat gemaakte offerte? Neem contact op met onze product specialisten, ze voorzien u graag van de gevraagde informatie.