• Lorem ipsum

Bestellen bij Vonmarcken is snel, eenvoudig en veilig! Naast de supersnelle levering berekent Vonmarcken vanaf € 350,- géén verzend- en of afhandelingskosten. Bij bestellingen tot € 350,- wordt een bijdrage van € 7,95 in de verzendkosten berekend. Overigens zijn alle levertijden indicatief. Hieraan kunnen geen rechten aan verleend worden.

Op onze website kunt u door op de bestelknop te klikken producten in uw winkelwagen plaatsen. U kunt producten hier altijd uit verwijderen, toevoegen, aanpassen door bijvoorbeeld de aantallen te wijzigen. Wanneer u wilt afrekenen volgt u de aanwijzingen op het scherm. Hierbij kunt u ook uw voorkeur voor de betalingswijze aangeven. Nadat de bestelling definitief is geplaatst ontvangt u op het door u opgegeven mailadres van ons een bevestiging van de bestelling.

Wilt u liever uw producten telefonisch bestellen? Telefonisch bestellen kan uiteraard ook. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 op telefoonnummer 0348 75 21 52.

Indien u niet tevreden bent met het product en u wilt het retourneren, adviseren wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0348-752152.