• Lorem ipsum

Bestellen bij Vonmarcken is snel, eenvoudig en veilig! Naast de supersnelle levering berekent Vonmarcken vanaf € 450,- géén verzend- en of afhandelingskosten. Bij bestellingen tot € 450,- wordt een bijdrage van € 7,95 tot € 41,00 (afhankelijk van het gewicht) in de verzendkosten voor Nederland berekend. Verzendkosten naar België op aanvraag. Overigens zijn alle levertijden indicatief. Hieraan kunnen geen rechten aan verleend worden.

Op onze website kunt u door op de bestelknop te klikken producten in uw winkelwagen plaatsen. U kunt producten hier altijd uit verwijderen, toevoegen, aanpassen door bijvoorbeeld de aantallen te wijzigen. Wanneer u wilt afrekenen volgt u de aanwijzingen op het scherm. Hierbij kunt u ook uw voorkeur voor de betalingswijze aangeven. Nadat de bestelling definitief is geplaatst ontvangt u op het door u opgegeven mailadres van ons een bevestiging van de bestelling.

Wilt u liever uw producten telefonisch bestellen? Telefonisch bestellen kan uiteraard ook. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 op telefoonnummer 0348 75 21 52.

Indien u niet tevreden bent met het product en u wilt het retourneren, adviseren wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0348-752152.