• Lorem ipsum

Binder Koelbroedstoven

Binder Koelbroedstoven

Een incubator van BINDER is voorzichtig met monsters en levert en sterke prestatie. Zo kan met iedere koelbroedstoof uit de serie KT/KB veilig en reproduceerbaar geïncubeerd worden. Zelfs bij hoge omgevingstemperaturen. Samen met de efficiënte weekprogrammafunctie zijn de koelbroedstoven van BINDER echte allrounders bij het laboratoriumwerk met micro-organismen. De serie KT verenigt een superieure performance met een laag energieverbruik. Bovendien biedt iedere BINDER-incubator echte meerwaarde door de grote milieuvriendelijkheid.
De nieuwe KB ECO serie werkt door middel van de Peltiertechnologie met gepatenteerde warmteafvoer. Deze nieuwe koelbroedstoven zijn één van de meest energie-efficiënte koelbroedstoven op de markt.

Binder koelbroedstoven bij Vonmarcken

Een koelbroedstoof van Binder is makkelijk te installeren. Met onze Full Service Installatie kunnen wij u ook de installatie uit handen nemen. Heeft u vragen of meer informatie nodig over onze koelbroedstoven? Neem gerust contact met ons op voor overleg of een op maat gemaakte offerte.