• Lorem ipsum

Afzuigapparatuur

Afzuigapparatuur

Bent u op zoek naar professionele afzuigapparatuur? Vonmarcken is hét adres voor PCR werkbanken, flowkasten, algemene afzuigkasten en poederafzuigkasten. Deze producten vindt u onder andere in laboratoria, farmaceutische omgevingen, medische praktijken, apotheken etc. 

Het aanbod van deze afzuigapparatuur is heel divers. Zowel instapmodellen als uiterst uitgebreide kasten met veel opties zijn verkrijgbaar. Veel van deze producten betrekken wij van de firma Cruma. Dit merk heeft een lange geschiedenis sinds 1974 en is een wereldwijde toonaangevende speler op het gebied van chemische filtratie zuurkasten, laminaire flowkasten, chemische opslagkasten, weeg afzuigkasten en bio veiligheidskasten.

Afzuigapparatuur bij Vonmarcken: advies van onze productspecialisten

We begrijpen dat u graag efficiënt de juiste keuze maakt voor de afzuigapparatuur voor uw bedrijf. Daarom staan onze product specialisten voor u klaar om u te voorzien van de juiste informatie en advies. De producten van Cruma zijn te voorzien van diverse extra opties, filters en bijpassende onderstellen. Op deze manier schaft u een product aan dat precies past bij de werkzaamheden. 

Voor de installatie kunt u gebruik maken van onze Full Service Installatie. Op deze manier nemen we voor u alle werkzaamheden uit handen die te maken hebben met de levering en installatie van het apparaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.