• Lorem ipsum

Flohr stoven en klimaatkasten

De Flohr (koel)broedstoven en klimaatkasten bieden nauwkeurige temperatuurstabiliteit en luchtvochtigheid (30-45°C en RV tot 96%) voor ziekenhuizen, microbiologische laboratoria, universiteiten, industriële toepassingen en onderzoeksinstellingen.

Flohr stoven en klimaatkasten

Flohr laboratorium (koel)broedstoven en klimaatkasten

Welkom bij Vonmarcken, waar precisie en betrouwbaarheid samenkomen in onze geavanceerde reeks laboratoriumapparatuur. Onze diverse assortimenten broedstoven en klimaatkasten zijn ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende laboratorium- en onderzoeksbehoeften, waarbij ze optimale precisie en betrouwbaarheid bieden.

MB-serie broedstoven:

Onze Serie MB broedstoven zijn ideaal voor laboratorium- en onderzoeksdoeleinden en bieden een nauwkeurige temperatuurregeling van 30 tot 45°C, perfect geschikt voor incubatie- en cultiveringsprocessen. Deze robuuste broedstoven waarborgen een optimale temperatuurstabiliteit en uniformiteit, essentieel voor gevoelige laboratoriumprocessen, waaronder het kweken van culturen, microbiologische testen en gespecialiseerde toepassingen.

MK-serie koelbroedstoven:

Daarnaast hebben we de Serie MK koelbroedstoven met een temperatuurregeling van 2 tot 45°C, ideaal voor vergelijkbare doeleinden, waarbij optimale groeicondities worden gecreëerd. De geavanceerde technologie in onze koelbroedstoven met de combinatie van natuurlijke convectie en geforceerde ventilatie biedt een stabiele en uniforme temperatuur, waardoor ze geschikt zijn voor onderzoek in microbiologie, biochemie, farmaceutica en meer.

MKL-serie klimaatkasten:

Voor nauwkeurige temperatuurstabilisatie en uniformiteit, bieden de Flohr MKL-laboratoriumklimaatkasten een oplossing voor diverse wetenschappelijke en onderzoeksbehoeften. Deze geavanceerde klimaatkasten, ook wel bekend als kweekkasten, zadenkiemkasten en zadenontkiemkasten, handhaven niet alleen een temperatuurbereik van 30 tot 45°C maar kunnen ook een relatieve luchtvochtigheid tot 96% behouden, ideaal voor gevoelige experimenten en kweekomgevingen.

MKKL-serie klimaatkasten met koeling:

Voor situaties waarin koeling nodig is, biedt onze Serie MKKL laboratorium klimaatkasten met koeling een uitstekende oplossing. Deze klimaatkasten met koeling handhaven een temperatuurbereik van 2 tot 45°C en een relatieve luchtvochtigheid tot 96%, waardoor ze perfect zijn voor wetenschappelijk onderzoek waar precisie cruciaal is.

Vonmarcken begrijpt de unieke behoeften van laboratoria en biedt hoogwaardige apparatuur die voldoet aan de hoogste normen van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om laboratoriumbroedstoven, koelbroedstoven, klimaatkasten of gekoelde klimaatkasten, onze apparatuur is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onderzoekers, wetenschappers en laboratoriumpersoneel die op zoek zijn naar geavanceerde en efficiënte apparatuur.

Flohr (koel)broedstoven en klimaatkasten van Vonmarcken 

We nodigen u uit om de mogelijkheden te verkennen van onze aanpasbare en geavanceerde laboratoriumapparatuur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diverse reeks broedstoven, klimaatkasten en gekoelde varianten, en ontdek hoe ze kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en onderzoekstoepassingen.