• Lorem ipsum

Lauda Varioshake schudders & shakers

Lauda Varioshake schudders & shakers


De Varioshake shakers van Lauda zijn uitgerust met een groot aantal mogelijke schudbewegingen voor een breed scala aan toepassingen. Reciprocerende shakers worden gebruikt in laboratoria en incubatie- en temperatuurcontrolekamers bij omgevingstemperaturen tussen 10 en 60 °C voor het schudden van flessen, reageerbuizen of scheitrechters.
Lauda Varioshake Shakers dragen het CE-keurmerk en zijn onderhoudsvrij. Hun stabiele, lage wrijving mechanica zorgt voor bijzonder stille werking en betrouwbare continue werking.

LAUDA Varioshake schudders worden gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid en duurzame mechanica. Uitgerust met de "GFL-technologie", belichamen alle producten de kwaliteit en jarenlange ervaring van de premiumfabrikant, LAUDA-GFL. Ze worden vooral gebruikt op het gebied van biologie en microbiologie, in de medische diagnostiek, in laboratoria, testinstituten en onderzoeksinstituten, en in kwaliteitsborging. Met verschillende schudbewegingen en apparaat eigenschappen zijn LAUDA-schudders de juiste keuze voor elke toepassing. Ze lopen ook stil en zijn volledig betrouwbaar, zelfs bij continu gebruik. Ze beheren ook op betrouwbare wijze veeleisende toepassingen met actief geregelde temperatuurregeling en hoge temperatuurstabiliteit.

Schudders en shakers van Lauda bij Vonmarcken

Het complete assortiment laboratorium schudders en shakers van Lauda vindt u bij Vonmarcken! Heeft u een vraag of advies nodig over welke Varioshake het beste bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze product specialisten helpen u graag.