• Lorem ipsum

U kunt bij Vonmarcken uw bestelling met IDEAL veilig en gemakkelijk online betalen. Met IDEAL rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met wilt betalen met IDEAL, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht meteen klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de betaling geaccepteerd is. 

Bestaande zakelijke klanten kunnen bij ons ook op factuur bestellen. U heeft dan een betaaltermijn van 30 dagen. Indien u voor de eerste keer bij ons besteld, kan het zijn dat we na uw bestelling contact opnemen om meerdere bedrijfsgegevens op te vragen. De levertijd zal hier uiteraard niet door beïnvloed worden.

Hoe kunt u op factuur bestellen? U kunt als bedrijf op factuur bestellen nadat we naast het factuur- en leveraders ook het KVK en BTW nummer van u hebben ontvangen. Deze kunt u bij uw bestelling invullen. 

Wij behouden ons het recht voor om bij eerste bestellingen van een nieuwe zakelijke klant een proforma factuur te sturen. Wij verzoeken u dan de eerste bestellingen vooraf te betalen.

Vonmarcken kan zonder opgaaf van reden een nieuwe zakelijke klant weigeren om op rekening te betalen. Dit alles zal uiteraard van te voren gecommuniceerd worden.