• Lorem ipsum

Professionele koelkasten

Professionelen koelkasten

Professionele koelkasten

Professionelen koelkasten worden veel gebruikt in horeca en catering omgevingen. Ook steeds meer instellingen zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, apotheken, scholen en andere instituten maken gebruik van professionelen koelkasten. Dit komt onder meer omdat een professionele koelkast meer capaciteit heeft dan een gewone witgoed koelkast. Bekende A-merken zoals Liebherr, Gram en Foster hebben een zeer laag energieverbruik en zijn voorzien van hoogwaardige componenten. Hierdoor hebben deze professionele koelkasten een zeer lange levensduur. Bij Vonmarcken kunt u kiezen uit diversen modellen en maten.

Horeca koelkast 

Bent u op zoek naar een professionele horeca koelkast? Bij Vonmarcken helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. Er zijn veel modellen en maten beschikbaar. Voor de horeca worden vaak het kastmodel of de dubbeldeur koelkasten gebruikt. Deze bieden veel opslagruimte om voedingsmiddelen op de juiste manier te koelen. Vaak zijn er veel opties om het interieur van de horeca koelkast naar wens aan te passen. Op de product pagina van de koelkast kunt u makkelijk zien welke opties er mogelijk zijn bij de betreffende koeler. Neem gerust contact met ons op voor advies voor uw horeca koelkast of voor een op maat gemaakte offerte.

Voor een professionele koelkast moet u bij Vonmarcken zijn

Bij Vonmarcken bent u op het juiste adres voor advies en aanschaf van professionele koelkasten. Of u nu een klein tafelmodel, kastmodel of een koelkast zoekt met een dubbele deur, wij hebben keus uit verschillende betrouwbare A-merken. Voor de installatie kunt u gebruik maken van onze Full Service installatie. Hiermee nemen we u het werk van de installatie van uw nieuwe professionele koelkast uit handen. Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u van een passend antwoord of advies te voorzien.