• Lorem ipsum

USB Data loggers

De USB temperatuur logger is bij uitstek geschikt voor het bewaken van temperaturen in koel en vrieskasten.

USB Data loggers

Bent u op zoek naar een USB temperatuurlogger? Zowel in de voedingsmiddelen- als geneesmiddelenbranche is het van belang dat de producten op een constante temperatuur worden bewaard. De Tempsen- en Testo 184 USB temperatuur loggers zijn bij uitstek geschikt voor het registreren van temperaturen van koel- en vrieskasten. 

USB loggers voor temperatuur

Om gedetailleerde informatie op te halen hoeft de temperatuur datalogger alleen maar op een PC aangesloten te worden door middel van een USB aansluiting. Er wordt dan automatisch een PDF rapport met alle relevante meetdata aangemaakt. De USB logger waarschuwt u wanneer uw opgegeven grenzen zijn overschreden. Met makkelijke configuratie, rapporten en zelfs kalibratie certificaten, zorgt de datalogger voor minder rompslomp en papierwerk. 

Verschillende soorten USB temperatuurloggers

Bij Vonmarcken vindt u zowel USB temperatuurloggers met een interne sensor, als loggers met een uitwendige sensor. Van de USB loggers met een uitwendige sensor bieden we u een uitgebreid assortiment aan van TempSen. Ook zijn er temperatuurloggers voor eenmalig gebruik. Deze zijn heel geschikt voor temperatuurregistratie tijdens een transport.
Heeft u vragen of wenst u een op maat gemaakte offerte? Neem gerust contact met ons op.