• Lorem ipsum

Bent u op zoek naar een huur koelkast voor kortere of langere tijd? Het kan zijn dat u bepaalde delen van het jaar tijdelijk meer koelvermogen nodig heeft. Of u moet een bepaalde hoeveelheid medicatie opslaan, en zoekt daarom tijdelijk extra opslagruimte.

Vonmarcken Rental biedt diverse merken en afmetingen medicijnkoelkasten en laboratorium koelkasten aan. De verhuurperiode stellen we in overleg met u vast. Net als de eisen waaraan de gevraagde koeling moet voldoen. Zoekt u bijvoorbeeld een medicijnkoelkast voorzien van een DIN pakket? En is er een temperatuurregistratie systeem nodig? Neem contact met ons op voor meer informatie over de minimale huurperiode.

                                           

Volgens afspraak bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst de koeling op het door u aangegeven adres. Hierbij hoort een complete installatie en uitleg over de koeling. Na afloop van de huurperiode halen we het apparaat weer bij u op. Voor meer informatie over Vonmarcken Rental of voor het aanvragen van een offerte neem op contact met ons op! U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0348- 75 21 52. Onze specialisten staan u graag te woord.