• Lorem ipsum

IJsblokjesmachines

IJsblokjesmachines, scherfijsmachines en schilferijsmachines zijn terug vinden in ziekenhuizen, bloedbanken, apotheken en laboratoria. Bij Vonmarcken vindt u een uitgebreid assortiment. Op zoek naar een bepaald merk? Filter eenvoudig op uw merk naar keuze

IJsblokjesmachines

IJsblokjesmachines worden in veel verschillende branches ingezet. Zo kunt u deze machines terug vinden in ziekenhuizen, bloedbanken, apotheken en laboratoria. Ons assortiment van ijsmachines bestaat alleen uit kwalitatief de beste merken zoals Brema, Scotsman en Hoshizaki. Wij bieden u apparaten met de hoogste productiehoeveelheid en de grootste opslag tegen zo min mogelijk kosten en verbruik. Het is van groot belang dat deze machines betrouwbaar en energiezuinig zijn. 

IJsblok machine

De ijsblok machines van Vonmarcken zijn leverbaar in diverse modellen. Ze verschillen bijvoorbeeld in opslagcapaciteit en de productie ijsblokjes per uur. Vraag u ook af waar u de ijsblokjes precies voor nodig heeft in verband met de verschillende uitvoeringen. Verder is het van belang om in te schatten hoeveel ijsblokjes u per dag nodig denkt te hebben. Ook op piekmomenten wilt u niet zonder ijs komen te zitten. Kies daarom altijd een machine die bij maximale belasting voldoende ijs produceert om piekmomenten aan te kunnen.  

IJsblokjes machines bij Vonmarcken 

Voor een groot assortiment ijsscherf- ijsschilfer en ijsblokjes machines bent u bij Vonmarcken aan het juiste adres. De installatie van een ijsblokjes machine is eenvoudig. Met onze Full Service Installatie kunnen wij de installatie voor u uit handen nemen. Heeft u vragen of extra informatie nodig? Neem gerust contact met ons op voor overleg of een op maat gemaakte offerte. Ons team product specialisten staat graag voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen.