• Lorem ipsum

Bent u op zoek naar een huur -80°C vriezer of -150°C vriezer voor kortere of langere tijd? Het kan zijn dat u bepaalde delen van het jaar tijdelijk meer vriesvermogen nodig heeft. Of u moet een bepaalde hoeveelheid medicatie opslaan, en zoekt daarom tijdelijk extra opslagruimte.

Vonmarcken Rental biedt diverse merken en afmetingen Ultra Low vrieskasten en vrieskisten aan. De verhuurperiode stellen we in overleg met u vast. Net als de eisen waaraan de gevraagde -80°C of -150°C vriezer moet voldoen. Zoekt u bijvoorbeeld een vrieskast met een bepaalde indeling? En is er een temperatuurregistratie systeem nodig? Neem contact met ons op voor meer informatie over de minimale huurperiode.

                                       

Volgens afspraak bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst de Ultra Low vriezer op het door u aangegeven adres. Hierbij hoort een complete installatie en uitleg over de -80 of -150 graden vriezer. Na afloop van de huurperiode halen we het apparaat weer bij u op. Voor meer informatie over Vonmarcken Rental of voor het aanvragen van een offerte neem op contact met ons op! U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0348- 75 21 52. Onze specialisten staan u graag te woord.