• Lorem ipsum

Zadelkrukken

Score zadelzittingen Amazone en Jumper. De Jumper zadelkrukken hebben een bredere zitting dan de Amazone zadelkrukken.

-10%
Score Jolly Office zadelkruk - fietszadelmodel
Score
Jolly Office zadelkruk - fietszadelmodel
Score Jolly Office is een zadelkruk met een fietszadelmodel. De zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl de voeten stevig op de vloer staan. De Jolly is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes en diverse stofsoorten.
€383,00€344,00
(€416,24 Incl. btw)
-10%
Score Amazone zadelkruk
Score
Amazone zadelkruk
Met de Score Amazone zadelkruk is een actieve ontspanning in de juiste werkhouding geen probleem. Deze kruk heeft een smallere zitting dan zadelkruk Jumper, en is leverbaar in kunstleer en in Stamskin.
€415,00€373,00
(€451,33 Incl. btw)
-10%
Score Spirit Amazone zadelkruk
Score
Spirit Amazone zadelkruk
De Spirit Amazone zadelkruk beschikt over een ergonomische zadelzitting die het bekken kantelt en een gezonde rughouding bevorderd. De zitting is vervaardigd uit PU SP (polyurethaan) dat makkelijk te reinigen is en bestand is tegen diverse chemische stoff
€342,00€308,00
(€372,68 Incl. btw)
-10%
Score Jolly zadelkruk - fietszadelmodel
Score
Jolly zadelkruk - fietszadelmodel
Score Jolly is een zadelkruk met een fietszadelmodel. De zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl de voeten stevig op de vloer staan. De Jolly is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes en diverse stofsoorten.
€383,00€344,00
(€416,24 Incl. btw)
-10%
Score Jumper Zadelkruk
Score
Jumper Zadelkruk
De Score Jumper zadelkruk is de bredere variant van de Amazone kruk. Het gewicht wordt evenwichtig verdeeld over zitting en vloer. De kruk is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes en stofsoorten.
€415,00€373,00
(€451,33 Incl. btw)
-10%
Score Amazone Balance zadelkruk
Score
Amazone Balance zadelkruk
Met de Score Amazone Balance zadelkruk is een actieve ontspanning in de juiste werkhouding geen probleem. Deze kruk heeft een smallere zitting dan zadelkruk Jumper, en is leverbaar in kunstleer en in Stamskin.
€600,00€540,00
(€653,40 Incl. btw)
-10%
Score Amazone zadelkruk met lendensteun
Score
Amazone zadelkruk met lendensteun
Met de Score Amazone zadelkruk is een actieve ontspanning in de juiste werkhouding geen probleem. Deze kruk heeft een smallere zitting dan zadelkruk Jumper, en is leverbaar in kunstleer en in Stamskin. De lendensteun geeft een extra steuntje in de rug.
€625,00€562,00
(€680,02 Incl. btw)
-10%
Score Amazone Balance zadelkruk met lendensteun
Score
Amazone Balance zadelkruk met lendensteun
Met de Score Amazone Balance zadelkruk is een actieve ontspanning in de juiste werkhouding geen probleem. De kruk heeft een smallere zitting dan zadelkruk Jumper, en is leverbaar in kunstleer en Stamskin. De lendensteun geeft een extra steuntje in de rug.
€785,00€706,00
(€854,26 Incl. btw)
-10%
Score Jumper Balance Zadelkruk
Score
Jumper Balance Zadelkruk
De Score Jumper Balance zadelkruk is de bredere variant van de Amazone kruk. Het gewicht wordt evenwichtig verdeeld over zitting en vloer. De kruk met balance mechaniek is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes en stofsoorten.
€600,00€540,00
(€653,40 Incl. btw)
-10%
Score Jumper Zadelkruk met lendensteun
Score
Jumper Zadelkruk met lendensteun
De Score Jumper zadelkruk met lendensteun is de bredere variant van de Amazone kruk. Het gewicht wordt evenwichtig verdeeld over zitting en vloer. De kruk is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes en stofsoorten.
€625,00€562,00
(€680,02 Incl. btw)
-10%
Score Jumper Balance Zadelkruk met lendensteun
Score
Jumper Balance Zadelkruk met lendensteun
De Score Jumper Balance zadelkruk met lendensteun is de bredere variant van de Amazone kruk. Het gewicht wordt evenwichtig verdeeld over zitting en vloer. De kruk met balance mechaniek is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes en stofsoorten.
€733,00€659,00
(€797,39 Incl. btw)
Zadelkrukken

Bent u op zoek naar een zadelkruk voor de praktijk, laboratorium of werkplek? Van het merk Score leveren wij een uitgebreid assortiment professionele zadelkrukken. Dit bedrijf garandeert een hoge kwaliteit zitoplossingen. Het anatomisch gevormde zadel zorgt ervoor dat het bekken kantelt, en de wervelkolom in de juiste positie wordt bewogen voor een ontspannen houding. Daarnaast is het mogelijk om de krukken helemaal aan te passen aan de kleuren van uw bedrijf. Er is een breed kleurenpalet en diverse bekledingsmaterialen beschikbaar om de zadelkruk op uw wensen af te stemmen.  

Zadelkrukken in diverse uitvoeringen

Score heeft 2 verschillende series zadelkrukken. De Amazone serie is uitgevoerd met een wat smallere  zitting van 34x30 cm (bxd). Terwijl de Jumper serie een brede zitting van 44x30 cm (bxd). Alle zadelkrukken zijn naar keuze beschikbaar in 3 verschillende zithoogtes. Beide series zijn uitvoerbaar met dezelfde opties en extra's om de zittingen geheel naar uw wens uit te rusten. Zo zijn veel zadelkrukken met een vaste of verstelbare zithoek verkrijgbaar. Verder is er keuze uit diverse soorten wielen en onderstellen.

Zadelkruk met rugleuning

Een zadelkruk met een rugleuning geeft tijdens het werken een extra steuntje in de rug. De Score Amazone en Jumper zadelkruk zijn ook in een uitvoering met lendensteun verkrijgbaar. Deze lendensteun biedt extra stevigheid in de rug, terwijl toch de voordelen van "actieve ontspanning" van de zadelkruk blijven bestaan. De zadelkruk met rugleuning is leverbaar in een standaard en Balance uitvoering.

Hoge kwaliteit zadelkrukken bij Vonmarcken

Bij Vonmarcken hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Met 5 jaar garantie bent u met een Score zadelkruk zeker van een kwalitatieve zitoplossing waar u jarenlang plezier van hebt. De zitting kan gestoffeerd worden in Stamskin of PUxx, die beiden antibacteriële eigenschappen hebben. PUxx heeft als unieke eigenschap dat deze gereinigd kan worden met Isopropyl alcohol en dat biedt uitkomst als het gaat om werkplekken waar hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne zoals in de medische markt. Stamskin is leverbaar in veel kleuren, ook bi color combinaties. 

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste zadelkruk? Neem gerust contact op met onze product specialisten. Ze kunnen u adviseren en naar wens een offerte op maat uitbrengen. Voor de levering en installatie kunt u gebruik maken van onze Full Service Installatie. Op deze manier nemen we voor u alle werkzaamheden uit handen die te maken hebben met de levering en installatie van de stoelen of krukken. 

Bekijk voor meer informatie deze Score zadelkrukken Office brochure.