• Lorem ipsum
FAQ
Bestellen
Hoe plaats ik een bestelling?

Op onze website kunt u door op de bestelknop te klikken producten in uw winkelwagen plaatsen. U kunt producten hier altijd uit verwijderen, toevoegen en aanpassen door bijvoorbeeld de aantallen te wijzigen. Wanneer u wilt afrekenen volgt u de aanwijzingen op het scherm. Hierbij kunt u ook uw voorkeur voor de betalingswijze aangeven. Nadat de bestelling definitief is geplaatst ontvangt u op het door u opgegeven emailadres van ons een bevestiging van de bestelling.

Wilt u liever uw producten telefonisch bestellen? Telefonisch bestellen kan uiteraard ook. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 op telefoonnummer 0348 75 21 52.

Kan ik een geplaatste order wijzigen?

Heeft u een fout gemaakt tijdens het plaatsen van uw bestelling? Of wilt u bij nader inzien toch een ander aantal ontvangen? Neem zo snel mogelijk contact met op met onze klantenservice. Indien mogelijk passen we uw bestelling aan.

Verzenden & Bezorging
Wat zijn de verzendkosten?

Bestellen bij Vonmarcken is snel, eenvoudig en veilig! Naast de supersnelle levering berekent Vonmarcken vanaf €450,- géén verzend- en/of afhandelingskosten. Bij bestellingen tot € 450,- wordt, afhankelijk van het gewicht, een bijdrage van € 7,95 tot € 41,00 in de verzendkosten voor Nederland berekend. Verzendkosten naar België en andere landen zijn op aanvraag beschikbaar.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Het is mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen. Afhalen is mogelijk op ons bedrijfsadres in Montfoort op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u uw bestelling wilt afhalen in Montfoort. U krijgt van ons bericht als uw bestelling klaar staat om af te halen.

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden