• Lorem ipsum

Flowkasten

Cruma HZ-1 crossflow flowkast
Cruma
HZ-1 crossflow flowkast
- Buitenmaten (bxdxh): 890 x 771 x 971 mm
- Binnenmaten (bxdxh): 770 x 600 x 633 mm
- Voorzien van G4 voorfilter en HEPA H14 filter
- Makkelijke op tafel te plaatsen
Cruma HZ-2 crossflow flowkast
Cruma
HZ-2 crossflow flowkast
- Buitenmaten (bxdxh): 1290 x 770 x 971 mm
- Binnenmaten (bxdxh): 1169 x 600 x 633 mm
- Voorzien van G4 voorfilter en HEPA H14 filter
- Makkelijke op tafel te plaatsen
Flowkasten

Bij flowkasten of laf kasten wordt de gezuiverde laminaire luchtflow over een HEPA filter in de werkruimte  geblazen. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving, tot een ISO klasse 5 luchtkwaliteit, om de werkzaamheden uit te voeren. Vonmarcken heeft flowkasten van Cruma in het assortiment. Dit merk heeft een goede reputatie op het gebied van flowkasten, afzuigkasten en PCR werkbanken. Met een flowkast van Cruma bent u verzekerd van een betrouwbaar apparaat die ook makkelijk op een werktafel te plaatsen is.

Het unieke montagesysteem van de zijwanden, gepositioneerd binnen de omtrek van het filter, voorkomt dat verontreinigingen via hetzelfde filterframe het werkgebied binnen kan dringen door het Venturi-effect.

De lucht stroomt eerst door een G4 voorfilter en gaat vervolgens via een HEPA H14 filter (EN-1822) naar de werkruimte. Verder zijn de Cruma laf kasten voorzien van een uitgebreid LCD controlepaneel. Optioneel zijn er bij deze flowkasten UV lampen en een vast of verrijdbaar onderstel verkrijgbaar. 

Flowkasten van Cruma verkrijgbaar bij Vonmarcken

De diverse uitvoeringen flowkasten zijn nu verkrijgbaar bij Vonmarcken. Laat u gerust adviseren door onze product specialisten welk model het beste past bij uw werkzaamheden. Het installeren van een flowkast is eenvoudig, maar het is mogelijk om dit uit handen te geven met onze Full Service Installatie. Neen contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.