• Lorem ipsum

Constante klimaatkasten

Constante klimaatkasten

Constante klimaatkasten worden gebruikt in industrie en onderzoek. Daar worden ze gebruikt voor stresstests van monsters, materiaaltests, verouderingstests, langdurige stabiliteitstests en voor vast gedefinieerde opslag. Constante klimaatkasten van BINDER overtuigen met hun innovatieve technologie en de duurzame, robuuste kwaliteit. De klimaatkasten zijn eenvoudig en comfortabel te bedienen en zijn eenvoudig te reinigen. Voor verschillende vereisten en toepassingsgebieden heeft BINDER verschillende series ontwikkeld. Ze werken onder constante temperatuur- en vochtigheidscondities en enkele van deze kasten bieden bovendien een homogene lichtverdeling.
De gepatenteerde APT.line™-voorverwarmingskamertechnologie zorgt bij alle constante klimaatkasten van BINDER voor een hoge temperatuurprecisie in ruimte en tijd. Dit werkt ook bij volledige belading van de kasten en langdurig gebruik.
Met de serie KBF stelt BINDER klimaatkamers met grote temperatuur- en vochtigheidsbereik beschikbaar waarmee 100% betrouwbare stabiliteitstests mogelijk zijn. De serie KBF P is bovendien uitgerust met een ICH-conforme verlichting. Daarmee zijn deze constante klimaatkasten optimaal geschikt voor fotostabiliteitstests en zorgen voor eenduidige testresultaten conform de ICH-richtlijn Q1B. Flexibel positioneerbare lichtcassettes zorgen daarbij voor een homogene lichtverdeling in de binnenkamer.

Binder constante klimaatkasten bij Vonmarcken

Binder constante klimaatkasten zijn er in diverse uitvoeringen. In deze brochure leest u meer over de diverse series Binder klimaatkasten. Wenst u meer informatie over deze klimaatkasten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord en kunnen indien gewenst een offerte op maat voor u maken.