• Lorem ipsum

Temperatuurregistratie systeem

Diverse temperatuur registratiesystemen van Testo en TempSen. Neem contact met ons op voor advies.

Temperatuurregistratie systeem

Bij Vonmarcken bent u aan het juiste adres voor advies voor uw temperatuurregistratie. Met merken als Testo en TempSen bent u verzekerd van betrouwbare apparatuur voor het bewaken en controleren van temperatuur en vochtigheidsgraad. 

Data logger systemen

Testo Saveris 2 Wifi loggers werken heel eenvoudig. U heeft niet veel nodig om te starten met de controle van temperatuur en vochtigheidsgraad. Heeft u een werkend draadloos LAN-netwerk op de meet locatie en zelf een internet-compatibel apparaat (smartphone, tablet, PC)? Dan heeft u alleen nog geschikte dataloggers met voelers nodig. Daarna kunt u een Cloud licentie kiezen die past bij uw benodigdheden en eisen aan registratie van de gegevens.

Temperatuurvoelers van Testo

De Testo 184 serie is een korte termijn temperatuur logger. Deze zijn bij uitstek geschikt voor het bewaken van temperaturen in koel- en vrieskasten. De logger van de Testo 184 serie waarschuwt u wanneer uw opgegeven grenzen zijn overschreden. Met configuratie, rapporten en zelfs kalibratie certificaten, zorgt de 184-serie loggers voor minder rompslomp bij de monitoring en documentatie van temperatuurgevoelige goederen. Deze temperatuurloggers worden vaak ingezet tijdens transporten van temperatuurgevoelige medicatie of voedingsmiddelen.

Daarnaast beschikt ons assortiment over diverse Bluetooth temperatuur dataloggers. De TempSen Tempod serie kan makkelijk via Bluetooth of USB aansluiting uitgelezen worden.

Temperatuurlogger systemen bij Vonmarcken

Heeft u advies nodig welk soort systeem voor temperatuurregistratie het beste past bij uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor uitleg, advies, of een offerte op maat.