• Lorem ipsum

De beste medicijnkoelkasten voor het bewaren van vaccins.

4 Nov 2022
door Vonmarcken

Met het griepseizoen voor de deur en een wereldwijde pandemie die nog steeds woedt, is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat uw vaccins goed worden opgeslagen. Dat is waar de medicijnkoelkasten van Vonmarcken voor bedoeld zijn! Onze koelkasten zijn speciaal ontworpen om vaccins en andere gevoelige medicijnen op te slaan en op de perfecte temperatuur te bewaren om hun werkzaamheid te garanderen. Hier kunt u lezen waarom onze koelkasten de beste optie zijn voor het bewaren van uw corona- en griepvaccins.

De medicijnkoelkasten van Vonmarcken zijn speciaal ontworpen voor het bewaren van vaccins en medicijnen en voldoen daarom aan de DIN58345 en de richtlijnen die er gesteld zijn. Eén van de belangrijkste dingen bij het opslaan van vaccins is de temperatuur. Onze koelkasten zijn ontworpen om een constante temperatuur te handhaven, zodat uw vaccins zo lang mogelijk effectief blijven. Andere soorten koelkasten kunnen in temperatuur schommelen, waardoor uw vaccins hun werkzaamheid kunnen verliezen.

Onze koelkasten hebben niet alleen een constante temperatuur, maar ook een aantal andere kenmerken die ze ideaal maken voor het bewaren van medicijnen. Ze zijn uitgerust met alarmen die afgaan als de deur openstaat of als de temperatuur in de koelkast te hoog of te laag wordt. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vaccins altijd goed worden bewaard. Daarnaast wordt de temperatuur in de vaccinkoelkast altijd gemeten met een gekalibreerde temperatuurlogger, zodat dit ook achteraf inzichtelijk is.

Onze koelkastmodellen hebben ook een speciale inrichting voor het opbergen van spuiten en andere kleine voorwerpen. De medicijnladen die in de medicijnkoelkasten geplaatst kunnen worden zorgen voor een ideale inrichting. Dit houdt alles georganiseerd en maakt het gemakkelijk om te vinden wat u nodig hebt.

Automatische temperatuurregistratie biedt nog meer voordelen tijdens de opslag van medicatie of vaccinaties, namelijk automatische rapporten en alarmeringen per e-mail en/of SMS. Door deze alarmen te ontvangen kan er snel actie ondernomen worden en kan erger voorkomen worden. Met een wifi-datalogger heeft u meer zekerheid dat de temperatuur binnen de gestelde grenzen blijft of wordt u op de hoogte gebracht wanneer dit overschreden wordt.

Kortom als het gaat om het bewaren van uw coronavirus- en griepvaccins, wilt u er zeker van zijn dat ze op de juiste temperatuur worden bewaard. De medicijnkoelkasten van Vonmarcken zijn speciaal voor dit doel ontworpen. Met onze koelkasten kunt u er zeker van zijn dat uw vaccins goed worden bewaard en klaar zijn voor gebruik wanneer u ze nodig heeft. De wifi-dataloggers zorgen voor een extra zekerheid door de alarmeringen die verstuurd worden, mochten er calamiteiten zijn.