• Lorem ipsum

Innopart bloedafneemwagens bij Vonmarcken

3 Jul 2024
door Vonmarcken

Vonmarcken heeft onlangs haar assortiment uitgebreid met een reeks innovatieve bloedafnamewagens. Deze wagens zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, ergonomie en aanpasbaarheid, waardoor ze perfect inspelen op de behoeften van zorgprofessionals.

Een bijzonder kenmerk van deze bloedafnamewagens is de flexibiliteit van de accessoirehouders, die los verkrijgbaar zijn en naar wens te positioneren zijn. Of u nu flessen ontsmettingsmiddel, containers voor restafval of dozen met wegwerphandschoenen nodig heeft tijdens het gebruik, kunnen de houders rondom de wagen geplaatst worden. Dit betekent dat u niet een volledig nieuwe wagen hoeft aan te schaffen wanneer er wijzigingen optreden in de typen containers of andere benodigdheden die u gebruikt tijdens het bloedprikken en/of bloedafname.

De bloedafnamewagens combineren ergonomie, flexibiliteit en aanpasbaarheid om de routinematige bloedafname eenvoudiger en efficiënter te maken. Dit draagt bij aan een hogere kwaliteit van zorg. Als u in een ziekenhuis of gezondheidscentrum werkt, is het een goede investering om een bloedafnamewagen van Vonmarcken aan te schaffen voor het bloedprikken en/of de bloedafname. De wagens zijn leverbaar met zowel korte als lange buizenrekken. De korte plank biedt ruimte voor een grotere container voor klinisch afval, terwijl de lange plank één of twee ruime laden kan bevatten. Deze opties geven u de mogelijkheid om de wagen aan te passen aan de specifieke eisen van uw werkplek.

Bij Vonmarcken streven we naar innovatieve oplossingen die het werk van zorgprofessionals efficiënter en aangenamer maken. Onze uitgebreide reeks bloedafnamewagens draagt hier aan bij. Ontdek hoe deze geavanceerde wagens de dagelijkse bloedafname in ziekenhuizen en gezondheidscentra revolutioneren.

Wilt u meer weten over de Keisi-bloedafnamewagen en onze andere producten? Bekijk onze website of neem contact op met een van onze verkopers.