• Lorem ipsum

Professionele vriezers

Professionele vriezers zijn leverbaar in diverse modellen. Zowel vrieskasten en professionele vrieskisten bij Vonmarcken.

Professionele vriezers

Professionele vriezers worden veel gebruikt in horeca en catering omgevingen. Steeds meer instellingen zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, apotheken, scholen en andere instituten maken ook gebruik van professionele vriezers, in de vorm van vrieskasten en vrieskisten. Dit komt omdat een professionele vrieskast meer capaciteit heeft dan een gewone witgoed koelkast. Bekende A-merken als Liebherr, Gram en Foster hebben een zeer laag energieverbruik en zijn voorzien van hoogwaardige componenten. Hierdoor hebben deze professionele vrieskasten een zeer lange levensduur.

Professionele vriezers bij Vonmarcken

Bij ons kunt u kiezen uit diversen modellen en maten. Zoals tafelmodel, kastmodel, dubbeldeur vrieskasten en vrieskisten. Het installeren van een professionele vrieskast is eenvoudig. Het is mogelijk dat wij met onze Full Service Installatie u dit werk uit handen nemen. Heeft u vragen of heeft u meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op voor overleg. Wij staan u graag te woord om u van een passend antwoord of advies te voorzien.