• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Centrifuge met koeling of verwarming

MPW 150R laboratorium centrifuge gekoeld
MPW 260R laboratorium centrifuge gekoeld
MPW 260RH laboratorium centrifuge gekoeld/verwarmd
MPW 352R laboratorium centrifuge gekoeld
MPW 352RH laboratorium centrifuge gekoeld en verwarmd
MPW 380R laboratorium centrifuge gekoeld
Herolab UNICEN MR Max 4 x 200 ml, 24.000 RPM en 45.078 G gekoeld
Herolab MicroCen MR Max 12 x 10 ml, 18.000 RPM en 26.407 G gekoeld

Centrifuge met koeling of verwarming

De MPW is een compacte laboratorium centrifuge die erg geschikt is voor industriële, en medische laboratoria. De centrifuge is uitgerust met een koelmotor en verwarmingsmechanisme, dit maakt het mogelijk de samples op de gewenste temperatuur te houden tijdens het proces. De MPW is instelbaar zodat deze alvorens het proces de gewenste temperatuur heeft bereikt. Het maximale temperatuurbereik van deze MPW centrifuge is -20 °C tot +40 °C.

De gebruiksvriendelijke controller geeft de optie om verschillende programma's in te stellen. Zo is de rotatie snelheid instelbaar van 90 tot 18.000 RPM en de tijd is instelbaar van 00:01 s tot 99:59 minuten. Alle benodigde parameters zijn af te lezen op het LCD-scherm. De MPW heeft verschillende veiligheidsfuncties zo als een balans sensor en een deksel vergrendeling, zo is de openingsdeksel vergrendeld tijdens het proces en is het niet mogelijk het proces te starten zolang de deksel nog geopend is.

Bij alle centrifuges zijn verschillende rotoren te leveren zodat iedere hoeveelheid en soort sample in de centrifuge is te plaatsen. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.