• Lorem ipsum

Laboratoriumstoelen

Laboratoriumstoelen

Laboratoriumstoelen

Het werken in een laboratorium stelt unieke eisen aan laboratoriumstoelen die met geen andere werkomgeving te vergelijken zijn. Naast de hoogste eisen voor hygiëne en eenvoudige reiniging, komen uit de dagelijkse werkzaamheden nog meer eisen naar voren. Flexibel werken moet mogelijk zijn en de laboratoriumstoel mag niet teveel plaats innemen. Toch blijven de verwachtingen van deze stoel hoog ten opzichte van ergonomie en comfort. Dit is omdat laboratoriumtaken vragen om fijne motoriek, en een hoge mate van precisie en concentratie. Inspannend naar voren gebogen werken, zoals met een microscoop of pipet, wordt door de flexibele instelmogelijkheden van een laboratoriumstoel vergemakkelijkt.

De gebruikte materialen van de laboratoriumstoelen zijn afwasbaar, desinfecteerbaar en sommige zijn zelfs antibacterieel. 

Laboratoriumstoelen bij Vonmarcken

Laboratoriumstoelen zijn gemakkelijk te installeren. Met onze Full Service Installatie kunnen wij u ook de installatie uit handen nemen. Heeft u vragen of meer informatie nodig over onze compact afzuigkast? Neem gerust contact met ons op voor overleg of een op maat gemaakte offerte.