• Lorem ipsum

Herolab

Herolab PCR werkstation CleneCab
Herolab
PCR werkstation CleneCab
Herolab

Herolab is het ontwikkelen en vervaardigen van laboratorium centrifuges voor meer dan 37 jaar in haar fabriek in Wiesloch de buurt van Heidelberg, Duitsland. Wereldwijd, laboratoria in de life sciences, chemische en farmaceutische producten en anderen winst van deze krachtige en betrouwbare centrifuges.

U kunt kiezen tussen de acht table-top-modellen, twee onder-bench-eenheden en drie grote vloerstaande centrifuges.Scheidingstechnologie met koeling, spoeling met inert gas of robotic centrifuges - we ons aanpassen aan uw wensen!

Easy® Win heeft 's werelds bekende analyse software voor gel documentatie van ons bedrijf geweest. De beeldvormende systemen, zelf ontwikkelde, ook overtuigend van de prestaties van de CCD camera's en lenzen evenals het gebruiksgemak. Kies volgens uw behoeften tussen vijf verschillende modellen!

UV-technologie met PCR werkstations, crosslinkers, UV-handlampen (analyse lampen), transilluminators en kiemdodende lampen vormen de derde pijler in het assortiment. Een breed scala aan modellen is beschikbaar voor je!